Markdal Breda

DCIM100GOPRO

Just a few hours painting in the Markdal in our hometown Breda (Netherlands) with Ramon van der Ven. Unless the shining sun it was damn cold in the wind beside the water. – Een paar uur schilderen in het Markdal in onze woonplaats Breda met Ramon van der Ven. Ondanks de zonneschijn was het verdomd koud in de wind langs het water.

A short impression of that moment. In the first shots you see me cycling trough Ginneken. That’s a small village near Breda wich annex to the city of Breda in 1942. Churchbells tolling for a burial. Just outside Ginneken is our painting goal. The Markdal. – Een korte impressie van dat moment. In de eerste beelden zie je me fietsen door Ginneken. Dat is een klein dorp tegen Breda aan dat in 1942 door de stad Breda werd geannexeerd. De kerkklokken luiden voor een begrafenis. Net buiten Ginneken ligt ons schilderdoel. Het Markdal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *