Licht in de duisternis

De stroomtoevoer naar het atelier is hersteld. Dat was een hele operatie met een vette rekening, maar nu is alles gelukkig weer bij het oude en kan ik weer goed werken bij kunst-dag-licht. De oude, doorgebrande, installatie is vervangen door een hagelnieuwe en dat is wel een geruststellend gevoel.

Prachtig ouderwets stuk Talenslinnen. 100 x 140 cm.

Vandaag zag ik een leuke lamp hangen bij de Kringloopbeurs te Sint Jansteen. Die gaat nu helpen om het atelier wat gezelliger te maken. Daar had ik tot voor kort eigenlijk geen tijd voor, maar ik heb nu besloten er wat tijd voor vrij te maken.

Tevens zag ik nog een spiksplinternieuw Talensdoek staan. Heel linnen en100 x 140 cm. voor 5 Euro! Oude opspanning met nageltjes. Dit was fantastisch doek, waar ik destijds graag op werkte. Helemaal blij ermee. Er staat nog meer doek. Katoen, maar toch. Mooie grote formaten. Wie snel is kan zijn/haar slag slaan.

Op de bovenste foto zie je ook nog een stukje van de nieuwe ‘Ballunatics 8’. Dat schiet al lekker op. Als ik wat verder ben laat ik er wel wat meer van zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *