Het Mathilde project

Vandaag nog eens bijeengekomen met Anne Mannaerts en Elaby Berger voor het ‘Mathilde project’ dat op 7 Juli 2018 plaats zal gaan vinden in Terneuzen, waar Mathilde geboren is.

V.l.n.r. Anne Mannaerts, ik, Elaby Berger

Voor collega kunstenaars wil ik alvast melding maken van dit evenement in 2018. We gaan er hier een Mathilde-waardig feestje van maken en het is de bedoeling dat hier zo veel mogelijk (beroeps)kunstenaars aan deelnemen uit het hele land. Het leidend onderwerp is natuurlijk Mathilde (de Doelder) Willink.

Voor iedereen die van kunst, muziek, mode, film, fotografie etc. houdt zou ik willen adviseren dit alvast in je agenda te plaatsen. 7 Juli 2018 gaat een heel heftige dag worden in Mathildes geboortestad. Er komt straks ook een facebook pagina voor deze bijzondere dag. Zodra die er is maak ik daar wel melding van.

2 reacties op “Het Mathilde project

  1. Wat een prachtige initiatieven, Mathilde waardig, haar zó te gaan herdenken. Je in haar leven verdiepen, middels haar biografie van de hand van Lisette de Zoete -luister dan dan ook naar de prachtige Mathildeliederen van zowel Ramses Shaffy en Marjol Flore (tanz Mathilde)- en je voelt de bedomptheid van het dagelijkse bestaan even verdwijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *