Gestreepte ochtend

Toverschoentjes 30 x 24 cm

Deze ochtend ben ik de laatste hand aan het leggen aan ‘Streepjescode’. Dat is een schilderij van 80 op 80 cm van de gestreepte benen van Jennifer die ik straks, samen met ‘Toverschoentjes’ en ‘Ballunatics 8’, naar Galerie Sille te Oudewater ga brengen. ‘Ballunatics 8’ hangt nu nog even te logeren op de ‘(n)ooit gemaakte reizen’ expositie bij het CJK te Gent. Die expositie is nu beëindigd en zal a.s. Woensdag ontmanteld worden. De twee kleinere schilderijen, waar ik onlangs aangewerkt heb, behoren min of meer bij elkaar en bij de ‘Ballunatics serie’. De verwachting is dat alle drie de werken daar straks te zien zullen zijn (en te koop).

Ballunatics 8 100 x 160 cm.

2 reacties op “Gestreepte ochtend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *