Schone schijn

Van 4 februari t/m 31 maart brengt galerie Het Koetshuis bij het Wageningse museum De Casteelse Poort een expositie van 5 kunstenaars. De exposanten zijn Ewald Sorbi, Ineke Reina Wiersema, Roeland van der Kley (drie kunstenaars met schilderijen), Lilian Steenhuisen (bronzen beelden) en Astrid Hut van Indiva (sieraden). Zij hebben zich bij hun werk voor deze tentoonstelling laten inspireren door het thema ‘Schone Schijn’.

Wie aan Schone Schijn denkt gaat in gedachten gelijk naar de Engelse comedy ‘Keeping up Appearances’ met Hyacinth en Richard Bucket (Bouquet). Schone Schijn is heerlijk, komisch als je er doorheen prikt maar ook pijnlijk als je er een leven lang in verstrikt zit. Schone Schijn op social media is de normaalste zaak van de wereld….tja hoe eerlijk mag je zijn? Uren bezig zijn met de perfecte selfie in een wereld vol rozengeur en maneschijn. Niets is wat het lijkt. Op deze expositie is het niet allemaal goud dat blinkt maar het blinkt wel allemaal. De kunstenaars nemen u mee naar een wereld vol schone kleuren en verhalen: maanlicht, kaarslicht, strijklicht, reflecties, goud en humor.

De vernissage van deze expositie is op zondag 4 februari om 16:00 uur.

Welkom in galerie Het Koetshuis van museum De Casteelse Poort.

 

Marlou Kursten Kunstbemiddeling

Expositielocatie:
Museum De Casteelse Poort
Galerie Het Koetshuis
Bowlespark 1a; 6701 DN Wageningen

De openingstijden van het museum zijn:
dinsdag t/m vrijdag 11:00 – 17:00 uur en in het weekeinde 13:00 – 17:00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *