Clown portret

Na lange tijd me bezig te hebben gehouden met zeer serieuze zaken werd het nu tijd voor wat luchtigers tussendoor. Het werk aan het drieluik voor Mathilde heb ik hiervoor even onderbroken voor een clown portret.

Daarvoor stapte ik zelf weer even in de flapschoenen en heb ik even kunnen genieten van kleurrijke feestelijkheid, chaos en zotheid. Heel misschien, als het werkje op tijd droog is, neem ik het mee naar de ‘Schone schijn expositie’ te Wageningen. Anders komt het later wel op een van de vijf punten on het land te hangen waar ik mijn werk verkoop.

Ik heb er ook een bijpassend filmpje van gemaakt. Al met al een paar dagen flink lol gehad en nu weer verder met serieuze zaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *