Nieuw doek voor oude lijst

Een van de meest inspirerende winkels, hier in het Zeeuwse, is wel de Zeeuwsche Kringloopbeurs in Sint Jansteen (vlak bij Hulst). Daar vond ik een prachtige lijst met een, zoals gebruikelijk met oud werk, afwijkende doekmaat. Daarvoor moest ik dus een nieuw spieraam halen bij Deva en natuurlijk heel mooi portretlinnen om zelf weer eens een doek op te spannen.

En als ik dan toch bezig ben pak ik gelijk ook wat ander nieuw doek mee. Deze ochtend bestond dus uit opspannen van drie doeken. Een klusje wat ik nog steeds erg leuk vind om te doen.

Mooi strak om het spieraam. Als een trommelvel. Spietjes erin en klaar. Ik kan weer verder met een nieuw idee wat ik tussen het werk aan het drieluik van Mathilde door wil doen. Ook voor de nodige afwisseling, want het werken aan het drieluik is wel erg zwaar aan het worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *