Art Print

Van het middelste doek van het ‘Mathilde drieluik’ wordt straks een gelimiteerde Art-Print gemaakt. Een speciaal drukwerk dat in een oplage van 500 stuks wordt gedrukt. Gesigneerd, genummerd en voorzien van de blinddrukstempel van mijn atelierzegel. Die Art-Print kan straks gaan dienen als geschenk voor mensen die ons helpen bij de crowdfunding van de organisatie voor de Mathildedag op 7 Juli van dit jaar, hier in Terneuzen.

Vanmorgen heb ik daar de fotografie voor gedaan in de vrieskou. Niet in een luxe studio met State of the Art verlichting, maar met daglicht achter in mijn tuin. Daar heb ik nu eenmaal de beste ervaringen mee.

Het is een maffe vertoning, maar het werkt. Ik heb nu alle foto’s die nodig zijn voor een exclusief drukproces. Later zal ik hier meer over vertellen.

Van de vrieskou buiten naar de warmte binnen. De Rayburn staat in ‘broodbak-stand’ en dat is wat er zo meteen gaat gebeuren. Heerlijke vers gebakken broodjes met kaas en veel fris groen, gezond, enzo.

Zo is het leven in Hoek weer eens van uitstekende kwaliteit en geniet ik weer volop van het Zeeuwse na een lang en zalig weekeind in de Betuwe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *