Signeren van de art-print

Signeren en nummeren

Alle 500 art-prints, ten behoeve van de crowdfunding actie voor de Mathildedag, moeten genummerd, gesigneerd en gestempeld worden. Een hele klus die ik over de tijd ga verdelen.

Het inhameren van het blinddrukstempel van mijn atelier

Een secuur klusje waar ik de komende tijd wel even zoet mee ben. Alles voor het goede doel, denk ik dan maar. We hebben er al een in laten lijsten voor presentatie en om die aan de dame te schenken die voor dit schilderij model heeft gestaan. Dit betreft nummer 1 van 500.

Nummer 7 van 500 krijgt een heel bijzondere bestemming. Maar daarover kan ik nu nog niets vertellen. Dat komt later wel.

En zo ziet dat er dan uit. Het is al weer lang geleden dat ik dit stempel in een art-print sloeg. Dat was tijdens de laatste ‘Painted Ladies expositie’ bij Artistiek Breda. Toen zat ik nog in het ateliergebouw aan de Haagdijk te Breda. Een totaal andere tijd dan nu. De 500 art-prints van nu zijn speciaalbedoeld voor mensen die onze crowdfunding actie steunen voor de viering van de Mathildedag in Terneuzen. Het wordt dus weer een echt collectors item.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *