Mathilde Blanc Sec

Dit wordt iets bijzonders, als alles mee zit. En daar lijkt het wel op. Een echte Mathilde-wijn is in de maak. Mathilde Blanc Sec. De juiste wijn is al geselecteerd. Vandaag hebben we ons bezig gehouden met de vormgeving van het etiket waar een heel mooi portret van Mathilde op moet komen te staan. We hebben diverse portret-opties bekeken en een portret van Mathilde, dat ooit is geschoten door Max Koot, lijkt ons het meest geschikte portret.

Het was een leuk dagje vormgeven, knippen en plakken en kijken wat nu het meest geschikte etiket ontwerp kan zijn. Tegelijk zijn we ook bezig met het ontwerp van het affiche ter aankondiging van de Mathildedag en de folder/flyer voor de crowdfunding.

Zodra we er uit zijn zal ik de definitieve ontwerpen tonen. Daarna gaan meteen de persen rollen en gaat de campagne pas echt van start.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *