Presentatie van de art-print

Vandaag staat het in de krant (PZC). Tijdens de opening van de voorjaarstentoonstelling bij galerie Lokaal 54 heb ik de officiële lancering bekend gemaakt van de crowdfundingsactie voor de Mathildedag. Straks kunnen deelnemers aan die crowdfunding drie unieke items in handen krijgen die nergens te koop zijn. De fles Mathilde-wijn (Mathilde Blanc Sec), de genummerde, gesigneerde  en gestempelde art-print van het middelste schilderij van het Mathilde-drieluik en het, door de schrijfster gesigneerde, boek ‘Mathilde’, van Lisette de Zoete.

V.l.n.r. Wethouder van Cultuur van Terneuzen Frank Deij, ik zelf, de art-print ingelijst aan de muur in de galerie (Lokaal 54) en Anne Mannaerts. Foto: Elaby Berger

Ter gelegenheid van deze presentatie van de crowdfunding actie bood ik de art-print aan aan onze wethouder van Cultuur, Frank Deij. De pers was aanwezig om dit moment vast te leggen en het artikel verscheen, uiteraard, vandaag pas in de krant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *