Vergaderen

Elke Woensdagmiddag vergaderen we voor de Stichting Mathildedag Terneuzen bij Galerie Lokaal 54 alhier. We merken nu dat we de datum van 7 Juli 2018 aan het naderen zijn, want het wordt drukker en drukker. Thuis zijn we druk doende met het uitwerken wat tijdens vergaderingen wordt besloten. Zoals het samenstellen van het drukwerk wat nodig is voor de grote dag en de crowdfunding daarvan.

Om je een idee te geven laat ik je hieronder wat ontwerpen zien. We hebben nu toestemming om de beroemde foto van Max Koot te gebruiken voor de Mathildedag en daar zijn we apetrots op, maar er hangt ook een prijskaartje aan al deze ontwikkelingen die we nu nog steeds uit eigen zak moeten betalen. En dat loopt inmiddels aardig op.

Het ontwerp voor de flyer voor de crowdfunding actie

Dit wordt de flyer voor de crowdfunding actie die we nu het hardst nodig hebben. Maar om dit te kunnen doen hebben we ook de etiketten voor de wijn nodig, de art-print en het Mathildeboek. De drukker is al aan het drukken en de kassa rinkelt. Bij ons loopt de kassa leeg, maar dat wisten we van tevoren. We weten waar we het voor doen. Van subsidiƫrende instanties hoeven we niets te verwachten en dat bleek ook nadat de laatste instantie ons verzoek om financiƫle ondersteuning afwees.

Het ontwerp voor het wijn etiket

Hierboven de etiketten voor de Mathildewijn. Er worden er duizend van elk gedrukt dus de wijn zal rijkelijk gaan vloeien. Intussen gaan de voorbereidingen voor de Mathildedag ook door. We hebben er onderhand een dagtaak aan en ook dat was voorzien.

En als sluitstuk van het drukwerk hebben we de poster ter aankondiging van de Mathildedag. Deze wordt in twee formaten gedrukt. A3, voor de vele etalages, door het hele land, waar we deze hopen te mogen ophangen, en A2 voor plaatsen war wat meer ruimte aanwezig is.

Voor de verspreiding door het land gaan we een beroep doen op ons netwerk, dat inmiddels al behoorlijk is gegroeid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *