Eerste drukwerk Mathildedag is binnen

Vandaag zijn de eerste flyers en posters (A3) binnengekomen voor de viering van de eerste Mathildedag in Terneuzen. Ik heb het de laatste tijd heel erg druk met de organisatie hiervan en natuurlijk het schilderen van het Mathilde-drieluik. Maar dit is wel een mooi moment. De postbode wist niet wie Mathilde was. Nu wel. Hij heeft zich een breuk gesjouwd en is een poster en flyer rijker.

En dan gaat er gelijk een achter de ramen in de galerie (Lokaal 54) die toch wel als middelpunt van de Mathildedag aangemerkt mag worden, De eerste poster hangt nu in de stad en dat was eigenlijk wel een prachtig moment. Van een wild idee is nu het eerste resultaat zichtbaar geworden. Nu de rest nog.

Trots koken we even terug op alles wat er zich de afgelopen tijd heeft afgespeeld en hoe ver we nu gekomen zijn met de wens om Mathilde’s 80-ste verjaardag te gaan vieren in haar geboortestad. De flyer wordt eveneens al uitgedeeld en spoedig zal de beeltenis van Mathilde, van de hand van niemand minder dan Max Koot, overal te zien zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *