Art Gallery Pot

Vandaag even bij de vernieuwde etage van Art Gallery Pot langs geweest om dat eens op mijn gemak te gaan bekijken.

Naast mijn werk hangt en staat er ook heel veel van andere kunstenaars. Te veel om allemaal te fotograferen. Ik ging er eigenlijk ook vooral naar toe om alles eens op mijn gemak te gaan bekijken.

Het heeft wel wat weg van een museum voor moderne kunst, maar dan met fantastische design meubelen waar je even lekker op kunt zitten om iets wat je wat beter wil bekijken vanuit een ideale positie te bestuderen.

Elke ontwerper heeft hier zijn/haar eigen hoek en vaak zie je prachtige filmpjes op beeldschermen waarin iets uitgelegd wordt over het ontstaan van een ontwerp. Dan snap je meteen waarom hier forse prijskaartjes aan hangen.

Veel van wat je hier aan ontwerpen ziet zijn op zich kunstwerken. Vaak helemaal met de hand vervaardigd en dus uniek. Die combinatie met de kunsten is dan feitelijk perfect. Ik kan er dan ook bijzonder van genieten en ga weer vol idee├źn en plannen terug ‘noar huus’. Een mooi ritje door de ijskoude Zeeuwse polders tussen Axel en Zaamslag.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *