Expositie Wageningen

Foto: Rein C. de Jong

Nog t/m 31 Maart is de expositie ‘Schone schijn’ te zien in Museum de Casteelse poort te Wageningen. Daar exposeer ik samen met Isilareina, uit Huissen, en Ewald Sorbi, uit Zetten (met schilderijen), en Lilian Steenhuisen (bronzen beelden) uit Rosmalen en Indiva (Astrid Hut, sieraden) uit Heelsum.

Foto: Rein C. de Jong

Fotograaf Rein C. de Jong, van Broken light fotografie, heeft dat alles gefotografeerd voor de genen die niet naar Wageningen kunnen gaan. Maar wie wel kan gaan kan, behalve de tentoonstelling, ook een prachtig streekmuseum bezoeken en natuurlijk even neerstrijken in het centrum van Wageningen of genieten van de bijzonder mooie omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *