Mathilde en Lokaal 54

Gisteren kwamen we weer met een clubje kunstenaars, galeriehouders en supporters bij elkaar in Galerie Lokaal 54 om met elkaar de gang van zaken te bespreken over de viering van de eerste Mathildedag die we dit jaar op 7 Juli gaan houden in Terneuzen.

Anne Mannaerts, van Galerie Lokaal 54, had ervoor gezorgd dat we qua lunch niets tekort kwamen. Lokaal 54 is tevens kunstcafé en de plek waar alle lijnen samenkomen op het gebied van kunst en cultuur in het oude centrum van Terneuzen.

Het is zo’n plek waar kunstenaars en publiek elkaar kunnen treffen en waar tal van ideeën een oorsprong vinden. Zo ook het plan om de Mathildedag te gaan organiseren. We komen hier elke wek bij elkaar om daar over te praten, plannen uit te voeren en agenda’s af te stemmen. Dat gaat nu steeds frequenter gebeuren want we merken dat de dag steeds dichter bij komt en dat er nog enorm veel te regelen valt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *