Finissage te Wageningen

In het prachtige museum van Wageningen (de Casteelse Poort) hielden we vandaag de finissage van onze ‘Schone schijn expositie’. Dat werd een gezellig weerzien van mede exposanten en bezoekers, waarvan we er al een aantal hadden leren kennen.

Wageningen is sowieso een heerlijke plek om te exposeren omdat we hier altijd goed publiek treffen. Echte kunstliefhebbers, verzamelaars en freaks. Dan heb je altijd leuke gesprekken en grote kans op verkoop.

En ik kon er ook sporen uit Terneuzen nalaten. De Mathildedag wordt hier nu ook gepromoot. We merken dat veel bezoekers ook naar de Mathildedag willen komen.Hier trof ik opvallend veel mensen die iets met Mathilde hebben en zo kon ik ook heel wat posters uitdelen de straks in Wageningen opgehangen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *