Escape naar Pot Art Gallery

Foto: Brenda Baart

De kunstgids van Pot Art Gallery

Het schilderij ‘Escape‘ hangt nu ook bij Pot in Axel. He werk is toegevoegd aan de andere schilderijen van mijn hand die daar in ‘mijn eigen hoekje’ hangen. Komende Zaterdag is de toltunnel / Westerscheldetunnel de hele dag tolvrij. Je kunt dan een heerlijk dagje kunst en design gaan snuiven bij Pot interieurs in Axel. Daar ligt nu ook de nieuwe kunstgids voor je klaar en het belooft een prachtige zonnige dag te worden van zo’n 20 graden. Er is hier in de regio ook van alles te doen. De molens draaien en als je dan in Axel bent kan ik je aanraden om even langs te gaan bij het schitterende museum van het Land van Axel waar we hier heel trots op zijn. Daar wordt op dit moment de tentoonstelling gehouden van het werk van Jean Kamps (het verhaal).

Het museum van Axel

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *