Mathilde Blanc Sec bij Galerie Sille

Mijn ‘eigen’ gestreepte hoekje bij Galerie Sille te Oudewater.

De aankomende zomerexpositie bij Galerie Sille te Oudewater heeft als thema ‘Ritme’. Ritme hebben de streepjes wel en om die reden, en om nog veel meer andere redenen, heb ik Mathilde Blanc Sec vandaag naar de galerie gebracht. Tevens bracht ik de lijst mee voor een ander streepjes schilderij (Streepjescode) dat daar al hing en best een lijst kon gebruiken.

Helaas kan ik niet bij de opening zijn op 7 Juli omdat we dan de Mathildedag gaan vieren in Terneuzen. Een project waar ik al meer dan twee jaar aan werk.

In dit filmpje kun je zien hoe ik dit werk maakte en hoe die oude koffergrammofoon op dit werk terecht kwam. Mathilde Blanc Sec is de wijn die we speciaal voor de crowdfunding actie hebben ontwikkeld ter financiering van de Mathildedag. Door zo’n fles te bestellen via onze site help je ons met de organisatie van de Mathildedag. Dergelijke wijn is alleen en exclusief, via Stichting Mathildedag Terneuzen te bestellen. Deze is verder ergens te koop.

De fles Mathildewijn, ‘Mathilde Blanc Sec’, kun je bestellen via de Mathildedag site. Op het schilderij zie je de fles eveneens staan. Vandaar de titel. Als je dit schilderij wil zien moet je dus niet naar Terneuzen komen, waar ik straks het Mathilde-drieluik ga laten onthullen, maar naar Galerie Sille te Oudewater.

Ik geef toe dat het wat verwarrend is, maar zo liep het nu eenmaal. Zelf zit ik die dag (7 Juli) aan de Mathildewijn in Terneuzen tijdens de Mathildedag die we eveneens op 7 Juli gaan vieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *