Art-print assemblage

Deze ochtend besteed ik aan het samenstellen van de art-prints voor de Mathildedag die morgen van start zal gaan. Dat is een tijdrovend en zorgvuldig klusje. Nu bestaat alles nog uit losse onderdelen die makkelijk opgeslagen kunnen worden, maar al die dozen nemen een enorm volume in beslag.

Elke art-print moet worden genummerd, gesigneerd en gestempeld te worden met mijn blinddruk-atelier-stempel. Daarna gaat er een mooi blauw strikje van Ineke omheen en kan ik de doos gaan vouwen en voorzien van het etiket. Dat moet ook weer genummerd worden en dan kan de doos dicht om bij alle andere dozen te zetten om te vervoeren naar Terneuzen. Een auto vol.

Die art-print is een reproductie van het middelste schilderij van het Mathilde drieluik dat ik morgen, samen met Cerilla de Doelder en haar kleindochter Daisy (die model gestaan heeft voor het eerste schilderij waarop Mathilde als 5-jarige staat afgebeeld). Dat wordt een héél bijzonder moment waar ik enorm naar uitkijk.

Het drieluik staat al in het oude postkantoor van Terneuzen. Klaar voor de onthulling, morgen. Vandaag ga ik er nog de laatste zaken in orde maken en dan kan het feest beginnen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *