Laatste week expo in het postkantoor

In het atelier ben ik aan het werk aan twee portretjes van twee prachtige kindjes. Daar vul ik de ochtend mee, want vanmiddag zit ik weer op te passen op de kunsten in het oude postkantoor van Terneuzen.

Daar staat het drieluik en hangt ‘Mathilde in de hemel’, van mijn hand en natuurlijk ook veel werk van mijn mede-exposanten.

Mathilde Blanc Sec. 75 x 50 cm. Olieverf op heel linnen. VERKOCHT

‘Mathilde in de hemel’, met op de tafel, flessen Mathidewijn ‘Mathilde Blanc Sec’, waar ik een schilderij over maakte wat nu via Galerie Sille in Oudewater is verkocht.

De crowdfunding actie voor de Mathildedag loopt nog steeds. Je kunt in Terneuzen nog kiezen tussen de fles Mathildewijn en de art-print van het middelste doek van het Mathilde drieluik. Zelf ben ik vanmiddag en morgenmiddag aanwezig van 13.00 u. tot 18.00 u. Dus als je zin heb, kom gezellig langs. Dan laat ik je alles zien. Volgende week is de expositie in het oude postkantoor beëindigd. Die in Galerie Lokaal 54 loopt dan nog door tot 19 Augustus.

Maar wie iets van mijn werk wil zien bij Galerie Sille in Oudewater kan daar ook terecht, want daar loopt de zomerexpositie van 2018 nog door tot 1 September. Daar tref je o.a. Ballunatics 8 aan waar ook nog een stukje Terneuzen op staat.

Ballunatics 8 100 x 160 cm. Oliverf op linnen. €7500,-

De kerktoren op dit schilderij is die van de voormalige Sint Willibrordeskerk van Terneuzen. Een kerk waar destijds Mathilde beslist moet hebben rondgelopen en waar vast nog wel iets meer over te vertellen valt. Maar bij Galerie Sille is nog meer te zien.

Streepjescode 80 x 80 cm. olieverf op heel linnen. €1750,-

Deze onder andere. ‘Streepjescode’. Een lekker vlot geschilderd schilderij en daardoor voor een heel leuk prijsje te koop. Het gave aan dit werk vind ik de werking van die zwart-witte streepjes. Hierdoor ontstaat iets absracts in het realisme. Die combinatie vind ik heel boeiend. Abstractie is iets wat mij, ondanks het feit dat ik altijd in het realisme werk, heel erg kan boeien. De laatste tijd ben ik daarom ook aan het zoeken geslagen naar een combinatie daarvan in het realisme. Een geweldig leuke en spannende zoektocht waar ik hopelijk straks iets in ontdek waar ik mee verder kan. Maar dat zie je dan tegen die tijd wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *