Rondje Zeeuws Vlaanderen

Hier in het Land van Axel heb ik twee galeries met naam waar mijn werk permanent aan de muur hangt. De prestigieuze Pot Art Gallery in het prachtige design meubel en interieurpaleis van Pot te Axel, en de mooie galerie van Anne Mannaerts (Lokaal 54) in Terneuzen. Bij beide galeries ging ik vanmorgen even langs om wat zaken af te handelen. De goede tijden beginnen weer een beetje te herleven, want ik moet hard aan de slag met groot werk voor Pot omdat er laatst twee forse werken zijn verkocht.

Bij Lokaal 54 hangt mijn Zeeuwse collectie. Laatst aangevuld met het kleine schilderijtje van onze Hoekse Windlust. Hier hangt al mijn Zeeuwse werk wat langzaam meer volume gaat krijgen. En als ik dan weer thuis ben voel ik me toch wel trots dat mijn werk er zo mooi bij hangt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *