Inkoop – verkoop

Gisteren was ik even langs gegaan bij Via Mioni in het Ginneken (Breda) om wat bij te kletsen. Wordt er in mijn bijzijn weer een werk(je) verkocht aan een stel heel aardige mensen. Dat maak ik niet vaak mee omdat dit altijd op afstand gebeurt. Dan is het altijd leuk om daar even een foto van te maken. We kregen een heel leuk gesprek en dan merk je dat ik dezelfde interesses heb als mijn publiek. Dan weet ik ook meteen dat mijn schilderijtje een goed tehuis heeft weten te vinden.

Als ik vanuit het Zeeuwse weer even in Breda ben heb ik altijd een lijstje met adressen waar ik ‘even’ langs moet gaan. Dat ‘even’ lukt vrijwel nooit. Daardoor mis ik altijd een paar adressen, maar dat komt later dan wel weer goed. Het was leuk om weer even in Breda te zijn. De star waar ik zo’n beetje mijn hele leven heb gewoond en gewerkt. Maar ik zie wel de enorme drukte die ik in het Zeeuwse niet heb. Vroeger vond ik die drukte zalig. Nu benauwd het me en ben ik altijd blij als ik voorbij Bergen op Zoom ben en het weidse Zeeuwse landschap in rij.

De belangrijkste reden van mijn reisje naar Breda was een bezoek aan Deva waar ik alle inkopen doe voor de workshop die ik op 10 November wil gaan geven bij Tine van der Zee. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus wil je leren hoe je klassiek – traditioneel moet werken met olieverf op doek of paneel dan kun je je nog aanmelden (zie pagina ‘Workshop‘).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *