Laatste loodjes voor ‘Barcode’

In het atelier wordt vandaag al weer vroeg gewerkt aan de laatste penseelstreken op het schilderij ‘Barcode’. Ik ben nu alle fijne details aan het schilderen van de persoon op de voorgrond. Het schilderen van die kleding is een vrij complex werk omdat de stoffen die ik schilder elk een eigen uitdrukking en textuur hebben.

De komende week hoop ik alles te kunnen voltooien. Bij elkaar is dat nog een paar volle dagen werk, maar het eind is in zicht en ik ben zeer tevreden over het resultaat.

Van Paulette, van de Zeeuwsche Kringloopbeurs uit Sint Jansteen, kreeg ik een hele lading spielatten waar ik zeer blij mee ben. Ik kan nu wat gewenste formaten in elkaar zetten om nieuw doek op te spannen voor werk wat ik hierna wil gaan maken. Onder andere een nieuw werk voor het museum in Axel waar ik volgende maand ga exposeren met mijn ‘Zeeuwse collectie’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *