Avondje vertellen in het museum

Het vertelcafé is een van de vele activiteiten die door Museum het Land van Axel georganiseerd worden. Deze avond mocht ik het woord voeren en vertellen over mijn passie voor mijn woon,- en werkomgeving, mijn werk en mijn zorgen over de massale bomenkap die nu overal plaats vindt.

Het was gezellig druk en een uitstekende gelegenheid om eens wat meer te vertellen over de wijze waarop ik werk en over wat mij zoal drijft om te doen wat ik doe. Als afsluiter werd door Jeanet D’Hondt het verhaal over de drieling van Terhole voorgedragen in onvervalst Axels dialect. En natuurlijk kon ik ook wat meer vertellen over de schilderijen die hier nu hangen uit de Zeeuwse collectie. Aan de hand van een keynote presentatie met 46 afbeeldingen kon ik mijn verhaal goed illustreren. Al met al kijk ik terug op een zeer geslaagde en gezellige avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *