Agenda

Op vijf plaatsen in het land is mijn werk continue te zien (en te koop) omdat ik daar permanent exposeer. Die locaties zijn:

  • Galerie Sille te Oudewater
  • Via Mioni te Breda
  • Pot Interieurs te Axel
  • Jan d’Art te Breda
  • Galerie Lokaal 54 te Terneuzen

Op de pagina ‘Waar te koop‘ treft u nadere informatie over deze galeries en over het daar tentoongestelde werk en de prijzen daarvan.

  • 7 Juli (t/m 1 September) Zomerexpositie Kunst & Culinair bij Galerie Sille te Oudewater. Zelf kan ik hier helaas niet bij aanwezig zijn omdat we dan de Mathildedag vieren in Terneuzen

Op zaterdag 7 juli is voor de vierde keer het Kunst & Culinair evenement bij Galerie Sille. Op die dag openen we de zomerexpositie op feestelijke wijze. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. We toasten graag samen met een glaasje bubbels.

Het thema van de kunstexpositie is dit jaar RITME. De aangesloten kunstenaars van Galerie Sille zijn uitgedaagd om kunst te maken in het thema Ritme. Schilderijen, fotografie, keramiek, sculpturen en sieraden hebben tijdens deze expositie een ritmisch tintje. Origineel, eigentijds en in alle mogelijke materialen uitgevoerd.

We starten de dag om 12:00 uur met lazy Jazz van diverse muzikanten. Later in de middag komt DJ Jolanda van Remundt samen met saxofonist Jan Kiewiet de Jonge optreden met een mix van funky Soul. Grandi Vini verzorgt de dranken en prachtige wijnen. Uiteraard is ook het eten ritmisch van karakter die dag. Natuurlijk zal het niet ontbreken aan smaakvolle culinaire happenplanken en live cooking met oa. vis en vlees-spiesjes van de BBQ.

Bent u aanwezig bij de opening en wilt u nog heerlijk lunchen op het terras?
Reserveer dan een plekje voor € 2,- per persoon. Ook aan een ‘slecht weer scenario’ is gedacht. In dat geval gaan de tafeltjes naar binnen en komt er een tent buiten voor het culinaire gedeelte. Het is prettig als u minimaal 5 dagen van te voren kunt laten weten of u een tafel wilt reserveren en voor hoeveel personen. Dan zorgen wij dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Kom genieten van deze sfeervolle dag met ritmische kunst en zomerse muziek. We verheugen ons op uw komst de zevende juli!

Zaterdag 7 juli niet passend in de agenda?
De zomerexpositie duurt nog t/m 1 september 2018.

Graag tot ziens!

Hartelijke groet,
Tamara Sille

Ps: let op, de reserveren komen al binnen, vol = vol.

  • 29 Augustus t/m 21 Oktober Lokaal 54 Terneuzen