Workshop

Op de vraag of ik ook les geef antwoord ik eigenlijk altijd met ‘nee’. Maar laatst kreeg ik dat verzoek weer van een goede vriendin. Zij kwam op het idee voor een masterclass. Dat lijkt me wel wat. Ik wil nu eens polsen of daar echt interesse in is. Een masterclass is wat te hoog gegrepen. Maar ik zou ook gewoon les kunnen geven in een workshop waarin ik algemene technieken in olieverf op doek of paneel behandel zoals ik die zelf gebruik. Geen aquarel of acryl, want daar heb ik niks mee.

Bij voldoende interesse ga ik er serieus werk van maken om zoiets op te zetten. Ben je geïnteresseerd? Laat het me dan even weten via het contact formulier of via facebook. Dan ga ik dat verder uitwerken en hou ik je via deze pagina op mijn site op de hoogte.

Om een idee te geven hoe ik werk en waar ik meer over kan vertellen kun je dit filmpje, hieronder, bekijken waar ik laat zien hoe ik de pot met augurken schilder.

Het schilderijtje dat ik in dit filmpje laat zien kan gezien (en gekocht) worden bij Via Mioni in Breda. Daar kun je op je gemak eens goed kijken om te zien hoe het geschilderd is en naast dit werk hangen daar nog meer werken van mij om eens te bekijken en te vergelijken.