Steentjes schilderen

DCIM102GOPRO

In het atelier werk ik al weer verder aan het nieuwe schilderij waar ik de opzet al voor had gemaakt. De titel is ‘Welcome to the surface’, en het gaat over mensen, artiesten, die op bergtoppen leven. Het zijn de mensen die zich hebben ingespannen om iets te bereiken in het leven. Op dit moment zit ik weer een nieuwe toren te schilderen. Heel veel steentjes. En je kunt wel zeggen dat ik de laatste tijd iets heb met torens en steentjes.

Painting little stones

In the studio is a new painting take shape. The title is ‘Wecome to the surface’, and it will present you people living on moutain tops. People, most of them artists, who exerted themselve to reach the top in real life. At the moment I paint a lot of little stones on a new tower. I get a hang on it, in painting towers and tiny little stones.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *