Pot Gallery weer aangevuld

Het was vandaag behoorlijk druk bij Pot Interieurs in Axel. Niet zo zeer vanwege de lege plekken aan de muur in mijn hoekje van dit design paradijs, maar omdat er een groot nieuwbouw project werd gepresenteerd. Van mij hingen er nog maar drie schilderijen. De rest is verkocht. Daarom moest er aangevuld worden en dat is nu gebeurd.

Nieuw werk komt er ook nog aan. Geen kleine schilderijtjes maar hier houdt men vooral van groot werk. Het grote probleem van dit moment is dat ik verrekte weinig tijd heb voor het maken van nieuw werk omdat ik nog steeds werk aan het grote drieluik voor Mathilde.

Maar zodra dat gedaan is komt er weer meer werk uit mijn atelier voor de galeries. Hieronder een kleine impressie van hoe het werk bij Pot hangt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *