Zondag in Zeeland

Het is vandaag heel druilerig weer. Het regent vrijwel de hele dag en dat betekent dat Milou lekker binnen blijft zitten. Ik maak een ontwerp voor een rol-banner voor de presentatie van mijn atelier en een ontwerp voor een poster voor de verkoop van molenmeel van onze molen op de kerstmarkt, op 18 December a.s, hier in het dorp.

Ik heb nu al een rol-banner voor de presentatie van het boekje, waar ik een flinke stapel van bij me zal hebben, maar het kan helemaal geen kwaad om ook het atelier te presenteren met en banner. Ik zal geen schilderijen bij me hebben want daarvoor moet je naar de galerie.

Het is vandaag echt zo’n Zondag waarin niets moet. Toch doe ik weer veel en werk ik ook het schilderij ‘Happyway’ uit wat straks naar Art Gallery Pot gaat in Axel. Brenda wilde een vrolijk schilderij met kleur. Dat is dit wel en de titel kan het nog verder verduidelijken. Vrolijkheid en kleur is wat op dit moment haast noodzakelijk is. De berichten om ons heen vragen daar om. Ik koos weer voor gestreepte benen, toverschoentjes en iets vrolijk danserigs. Die streepjes is onderhand wel een handelsmerk van me geworden. Het zit ook al in de banner die ik straks ga bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *