De drukproef

Omdat ik nog niet met mijn eigen pers een druk kan maken ga ik met het zetwerk voor mijn atelierdocumentje even bij John langs die een Berliner heeft staan waar we makkelijk een proefdruk mee kunnen maken. Het resultaat is echt prachtig. Precies zoals ik het bedoeld heb. Er zitten wat kleine foutjes in die je nu pas goed kan zien. Dus ga ik nog een keer het hele zetwerk overnieuw doen.

Het ziet er best indrukwekkend uit, vind ik zelf. Alsof je bij de notaris langs bent geweest. En het mag ook wel een bepaalde graad van deftigheid hebben. Het hoort tenslotte bij de verkoop van een schilderij van mijn hand. Bij wijze van test heb ik er een ingevuld. Dan zie ik wat er nog aan schort en dat is nu gecorrigeerd.

Ook de blinddruk stempel met mijn atelierzegel staat er in gestanst. Dat maakt het helemaal af. Het Je maintiendrai wapentje geeft het geheel nog wat extra deftigheid. Als dit klaar is ga ik de map ontwerpen waar dit documentje in komt te zitten. Dat wordt een donkerblauwe map met zilver opdruk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *