De cliché machine

Met deze cliché machine ben ik in staat om alle boekillustraties om te zetten in clichés om ze af te kunnen drukken in een boek. Hiermee heb ik weer een nieuwe stap gezet richting het autonoom drukken van mijn eigen boeken.

De foliepers.

Maar ik zal nog eens terug moeten naar dit adres in Sambeek, want er staat ook nog een gratis foliepers die ik ook hard nodig zal hebben in de boekdrukkunst en een stapelpers.

Met de foliepers kan ik, behalve goudindruk, ook een behoorlijk grote preeg maken in het leer van de boek cover. Dat zijn allemaal dingen die ik straks wil gaan doen met het Wiese-boek en natuurlijk het poezenboekje.

Het was vandaag een heel dikke werkdag. Van ‘s-morgens vroeg tot ‘s-avonds laat ben ik aan het werk en heb ik vele kilometers gemaakt. Het zal een heel druk jaar worden voor mij, maar wel een jaar waarin er ook heel veel gebeurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *