De boekdruk beurs in Nijmegen

Als je op ambachtelijke wijze, met oude persen, loden letters, ornamentjes en clich├ęs, dan moet je niet alleen alles wat je nodig hebt zien op te sporen maar, misschien nog wel belangrijker, contacten leggen in ‘het wereldje’. Vandaag kwam ik een aantal van die heel belangrijke contacten tegen en heb ik uitstekend kunnen netwerken op de beurs voor boekdrukkers die georganiseerd werd door ‘Drukwerk in de marge’. De club waar ik nu ook toe behoor. Daarnaast kreeg ik een aantal prachtige ornamentjes en initialen in handen waar ik mooie sier mee kan gaan maken in mijn eigen boekdruk avonturen.

Waarom een groeiende groep freaks hier zo enthousiast over is kun je zien in deze korte documentaire.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *