Geclown op doek

Vandaag begon ik de dag als clown. Gisteren had ik een poging gedaan om de clown goed te fotograferen, maar uiteindelijk was ik niet tevreden over het resultaat. Zo kreeg ik een uitstekend excuus om nog eens in de flap schoenen te stappen en de foto’s overnieuw te maken. Dan begint mijn dag meteen bijzonder vrolijk. Maar er moet ook geschilderd worden op doek. Ik maak een mooie start. Van schets naar eerste opzet. Er is nog een hele weg te gaan maar de start is prima.

Ik schilder de clown vandaag dus twee keer. Een keer op mezelf en een keer op doek. Dit zal ik de komende tijd wel vaker gaan doen omdat ik model zal gaan staan voor een serie schilderijen over de clown die op reis gaat en daarmee in tal van vreemde situaties beland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *