Stempotloodjes, asperges en takelplannen

Het was vandaag weer een drukke bedoening in en om het atelier. Ik werk nog een beetje aan de lijst met stempotloodjes, rond het schilderij over de zwevende kiezers, en ik maak het geheel klaar voor transport naar het Stadhuis.

Tussen de bedrijven door ga ik spullen bij elkaar zien te krijgen om de foliepers te kunnen vervoeren. Dat ding weegt compleet ongeveer 370 kilo. Als ik de losse onderdelen er uit haal weegt hij 320 kilo. Genoeg om takelplannen te maken, want dat ding moet van de grond getild worden om op een pallet gezet te kunnen worden. Ik heb al een plan. Met een takel en bouwstempels.

Daarvoor ga ik even naar Paulette, van de Zeeuwsche kringloopbeurs in Sint Jansteen, want daar begint meestal het succes van mijn plannen. Op weg daar naartoe stop ik even bij de aspergeboer voor het avondeten.

Ook breng ik de auto naar de beletteraar die er voor gaat zorgen dat er morgen nieuwe belettering op de Dodge komt et staan. Op het fietsje ga ik terug naar het fort. Een mooie tocht vol tegenwind door ons prachtige Zeeuws Vlaamse land.

Asperge feest op de hotplate. Het was weer heel ontzettend lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *