Winkelen en verder zwoegen

Voor de buien uit kunnen we nog wel het een en ander doen. Leo, mijn overbuurman, heeft een dakgoot voor mij op maat gemaakt en helpt me mee met voegen. Maar eerst ga ik even winkelen bij Sinke. Ik heb twee dikke planken nodig voor de bevestiging van de dakgoot die Leo voor me gemaakt heeft. Helemaal blij me deze fantastische hulp. Het huisje begint langzaam maar zeker vorm te krijgen. Met een beetje geluk kunnen morgen de dakpannen erop gelegd worden. Mits het niet al te hard regent natuurlijk. Vanavond ga ik nog even, samen met Leo, wat smeedwerk doen om de beugels voor de dakgoot pas te maken voor bevestiging. Buurman Eddy heeft een kleine smidse en daar kunnen we terecht voor wat smeedwerk. Maar daar maak ik nog wel een apart filmpje over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *