Eerste drukproef voor het ‘Diva-boekje’

Gisterenavond heb ik nog de tekst voor een eerste pagina van het Diva-boekje voltooid en vandaag maak ik daar een proefdruk van om te kunnen corrigeren en het pagina ontwerp verder te verfijnen. De eerste drukproef zag er niet erg mooi uit en ik weet waar het aan ligt. Ik wil een mooie pagina hebben die een lichte ‘inprint’ heeft en verder, qua ontwerp, gedateerd mag worden richting een pagina ontwerp uit de jaren ’30. Na wat gefrut lukt dat uitstekend en is de eerste pagina drukklaar.

Nog wat vet ingeinkt, maar het is goed zichtbaar welke kant ik met dit ontwerp op wil gaan. Pagina nummering komt later tijdens het daadwerkelijk drukken van het boek. Ik ben dik tevreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *