Snoopy en de weerbarstige serre

De hele dag moet ik aan Snoopy denken. Ik heb het zo met dit diertje te doen. Hij zit nu in de opvang bij KatteKus en is daar in heel goede handen, maar ik zie ook dat hij van streek is. Snoopy is geen andere poezen om hem heen gewend en hij houdt er ook niet van. Hij wil het rijk alleen hebben en zit nu wat bang en zielig in een hoekje van zijn kooi. Ik zou hem zo mee willen nemen, maar dat kan helaas nog even niet.

Die verrekte serre moet af. Gelukkig kwam Leo (mijn overbuurman) me spontaan helpen met het op het dak tillen van de dakplaten. Dat had ik alleen niet voor elkaar gekregen, waarschijnlijk, want die dingen zijn eigenlijk net iets te zwaar als je op een wankel laddertje staat. Gelukkig is dat dus nu gebeurd en kan ik de zaak verder af gaan werken. Zodra de serre dicht zit ga ik Snoopy ophalen. Afwerken komt later wel. Eerst moet er voor dit lieve diertje gezorgd gaan worden. Snoopy moet zijn eigen thuis weer vinden en helemaal geen zorgen meer hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *