Een droogrek maken deel 2

Het is weer eens verschrikkelijk pokkenweer. ‘Blauwe maandag’ heet het vandaag te zijn, maar het is al weken lang blauwe maandag. Ik ga in het atelier verder met het maken van het droogrek voor mijn drukwerk. De eerste rail hangt. Het is een ontwerp van Thomas, wat ik op de site van Drukwerk in de Marge aantrof. Het werkt fantastisch. Nu kan ik een begin maken met de druk van het boekje over de Diva van de Achterweg. Komend voorjaar moet dat klaar zijn.  Evenals een zestal schilderijen over deze Diva. Genoeg te doen, dus.

2 thoughts on “Een droogrek maken deel 2

    • Toch is het al vrij oud. Ik zag bij Museum Plantin Moretus een vergelijkbaar systeem. Maar dit ontwerp komt af van Thomas, een lid van Drukwerk in de Marge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *