Tekst correctie, naar de galerie en proefdrukken

Als het even kan is het Zondag rustdag, maar ik heb nog steeds veel te doen, dus sluit ik een compromis. Ik doe een beetje en hou het verder voor gezien. Vandaag ben ik begonnen aan een speurtocht op internet naar de herkomst van het plaatje wat ik gisteren af heb kunnen drukken van het cliché wat ik hiervan heb. Het is een oude boekillustratie en ik vraag me af of iemand weet in welk boek dit heeft gestaan. Via internet kreeg ik een sote doorgestuurd waar dit plaatje op vermeld stond. Helaas zonder bronvermelding. Ik plaatste de vraag ook op de site van Drukwerk in de Marge. Daar verwacht ik net iets meer van.

Het schilderij ‘De grote ontsnapping’ heb ik afgeleverd bij de galerie. Art Gallery Pot, in dit geval. Daar gaan alle schilderijen over de avonturen van de clown naar toe, waarvan dit de eerste is. Later komt daar nog een boek(je) over.

In het atelier werk ik wat verder aan het tekstblok voor het Diva-boekje. Er is nog veel werk voor te verzetten en daarom werk ik er ook vandaag gestaag aan door. Tekst correctie in het zetsel en een drukproef.

4 thoughts on “Tekst correctie, naar de galerie en proefdrukken

  1. Volgens mij had ik van dat boekje wel 20 clichés maar heb ze recent verkocht samen met mijn “Historisch Druckerytje Middelburg” Nooit achter gekomen uit welk boek. Ga kijken of ik er nog een paar over heb… Eerst een weekje naar Frankrijk en dan kom ik je wat beloofd papier brengen.
    Resultaat van de speurtocht door de oude materialen volgt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *