Tekenen en meten voor het namenbord

Voor het Diva-boekje heb ik dringend tekeningen nodig die bij Hermans omgezet kunnen worden in films, die ik weer kan gebruiken om mijn cliché platen te belichten zodat ik ze af kan drukken voor het volgende vel voor dat boekje. Er moet nog wel een beetje vaart in komen, maar dat komt straks wel goed.

Snoopy heeft een elastiek ontdekt en gaat daar mee aan de haal. Om te voorkomend at hij het op eet, want daar zie ik hem toe in staat, ruim ik het maar op. Maar eerst even spelen, natuurlijk.

Verder ben ik vandaag bezig geweest met de voorbereidingen voor het maken van een namenbord voor de donateurs van het herstel van de klokkentoren van de kerk in Grathem. Zo lopen er diverse werkzaamheden door elkaar vandaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *