Woodworld – Houtwereld

DCIM100MEDIAToday I was visiting old friends. Bax wood in Terheyden, near Breda (Netherlands). This is a very fascinating wood seller and a real wood lover who can make the most beautyful things out of wood. A very inspiring world full of all kinds of wood, shapes in wood and an unlimited range of ideas.

Vandaag ben ik bij oude bekenden langs geweest. Bax hout in terheyden, vlak bij Breda. Dit is een fascinerende en inspirerende houthandel waarvan de eigenaar een echte houtliefhebber is en de meest prachtige dingen maakt uit hout. Een heel inspirerende wereld van hout, vormen in hout en een onuitputtelijke bron van vele idee├źn in hout. Overal waar je kijkt zie je het meest prachtige hout uit de hele wereld. Ik zou het liefst alles opkopen.

DCIM100MEDIA

The reason I was visiting Bax was for my woodworkshop to make special framwork for my paintings. The fitst load of wood is bought. – De reden van mijn bezoek aan Bax was voor mijn houtwerkplaats waar ik ga werken aan heel speciale lijsten voor mijn schilderwerk.

DCIM100MEDIA

Oude koeien uit de sloot gehaald. Hier kwam ik lang geleden nog met mijn besteleend.

DCIM102GOPRO

In the wood workshop. My first wood lathe work. – In de houtwerkplaats. Mijn eerste draaiwerk.

DCIM102GOPRO

DCIM102GOPRO DCIM102GOPRO DCIM102GOPRO DCIM102GOPRO

DCIM102GOPROAt the end of the day is my first column almost ready. It only need a finishing touch. And, yes, I’m proud. My first experience with turning wood is super.

Aan het eind van de dag is mijn eerste zuiltje bijna klaar. Het heeft alleen nog een laatste afwerking nodig. Dat ga ik pas doen als ik het complete monumentje klaar heb. En, ja, ik ben trots. Mijn eerste ervaringen met houtdraaien zijn zeer bemoedigend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *