Mooie finissage CJK Gent

De muzikale afsluiting van onze expositie in Gent was wel een van de meest sfeervolle finissages die ik ooit heb meegemaakt. Enrique Simon (piano), Filip Verneert (gitaar) en Pedro Vazquez Martinez (drums), brachten zeer knappe en stijlvolle Jazz ten gehore in de concertzaal van het CJK.

We sloten deze tentoonstelling, op deze regen,- en stormachtige dag af met een hoop leuke gesprekken en nieuwe contactenwaar we in de toekomst veel aan zullen hebben.

Exposeren op zo’n prachtige locatie, met zoveel verschillende stromingen in de kunst en cultuur wereld, en met zo’n uitstekende verzorging is natuurlijk al uniek te noemen en het ligt dan ook in de lijn der verwachting dat we hier in de toekomst meer mee gaan doen.

Alles klopt hier helemaal met wat ik wil zien. De vormgeving, de schitterende locatie, het enthousiasme van de beheerders, Bruno en Marianne, en de ligging van het kasteel, net even buiten het centrum van Gent.

En natuurlijk het pintje op het terras.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *