Zwarte Madonna op weg naar België

Vandaag heb ik, bij Pot Interieurs te Axel, nog net op tijd even afscheid kunnen nemen van een van mijn favoriete schilderijen. De Zwarte Madonna. Dit werk is verkocht aan Belgische klanten die mij op een heel goed idee brachten voor een volgend schilderij wat ook bij Pot terecht zal komen.

De zwarte Madonna. 120 x 180 cm.

Dit werk heeft de afgelopen tijd de nodige bekendheid gekregen en werd tot zelfs in New York gezien. Na een omzwerving langs tal van exposities kwam het werk uiteindelijk bij Pot Interieurs terecht waar het perfect op zijn/haar plek hing tussen de meest prachtige design interieurs.

Vandaar was het dan zover dat Brenda, de galeriehoudster bij Pot, het werk keurig inpakte en klaar zette voor een laatste reis richting de Belgische klanten. Voor mij nog en laatste kans om het hier te zien en er afscheid van te nemen.

4 thoughts on “Zwarte Madonna op weg naar België

  1. Het is reeds 3 jaar geleden dat wij dit mooie schilderij aankochten.
    Ondertussen wonen we nu in Zeeland, vlakbij de Boulevard.
    Met op de achtergrond uitzicht op de zee genieten we nog elke dag van dit prachtige werk. Het blijft toch fascinerend.

    • Wat geweldig om te lezen. Welkom in het Zeeuwse. De zwarte Madonna krijgt nog een vervolg in Italië. Rome, om precies te zijn. Maar daarover later meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *