Tipje van de sluier

In het atelier vordert het werk aan het drieluik van Mathilde gestaag. Ik wil eigenlijk niets laten zien van de twee geheime schilderijen van dit drieluik, om straks nog een verrassing over te houden tijdens de onthulling, maar ik kan het toch niet laten om een tipje van de sluier op te lichten. Hierboven zie je een fragment van het derde schilderij.

En ook nog iets leuks over de verkoop van de art-prints in de campagne voor de crowdfunding voor de Mathildedag. Nummer 7 krijgt een heel bijzondere bestemming. Later meer hierover.

De actie loopt al. Je kunt intekenen op onze site www.mathildefestival.nl Wie onze actie steunt kan kiezen tussen een fles Mathilde-wijn, de art-print en het beroemde boek van Lisette de Zoete. Als je een speciaal nummer wil van de art-print oplage moet je dat snel doorgeven, want er zijn er al een aantal geclaimd en verkocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *