Stuk in de krant

Op 8 December verscheen er nog een stuk in de krant over de tentoonstelling bij Galerie Lokaal 54 van de hand van kunst recensent Nico Out. Dat vergat ik nog te melden, maar bij deze.

Niet iedereen komt er even goed vanaf, maar daarvoor is het ook een stuk journalistiek van een kunstcriticus.

Een foto van ‘Het behouden huis’ is eveneens in het artikel opgenomen. Anne (Mannaerts) heeft het stuk voor me uitgeknipt en bewaard. In haar galerie (Lokaal 54 in Terneuzen) wordt permanent mijn ‘Zeeuwse collectie’ getoond. Behalve in de maanden Januari en Februari, want dan gaar de galerie dicht voor de winterstop.

Op 18 Januari 2019 zal een deel van dit werk, aangevuld met nieuw werk, te zien zijn tijdens de tentoonstelling ‘Overwinteren’ in Museum Het Warenhuis, het Museum van het Land van Axel te Axel. Maar daarover later meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *