En op Zeelandnet televisie

Wie op Zeelandnet Zeeuwse televisie gaat kijken komt vandaag een item tegen over Museum ‘Het Warenhuis’, waar op dit moment de tentoonstelling ‘Overwinteren’ te zien is met o.a. mijn ‘Zeeuwse collectie’.

Delta doet meer dan stroom leveren en rekeningen schrijven. Al vele jaren maken ze ook een televisie uitzending met Zeeuws nieuws. Het hele museum staat nu in het teken van overwinteren en laat prachtige winterzaken zien uit de eigen collectie, die je dus ‘s-zomers niet zal zien. Zeeuwse zomertaferelen zie je wel terug in mijn werk, wat natuurlijkniet alleen over sneeuw, kou en kachels gaat.

Hans de Fouw, een van de medewerkers van het museum, vertelt het verhaal erbij. Hij was de man die die mooie schema’s maakte voor het ophangen en verdelen van mijn werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *