Cultuureducatie Zeeuws Vlaanderen

Vandaag kreeg ik een pracht van een folder onder ogen waar een werk (Ballunatics 8) op afgedrukt staat. Ik gaf vandaag les op de Christelijke Basisschool De Oude Vaart in Terneuzen aan zo’n kleine 20 kinderen. Op die zelfde school gaan we straks een leuke vierdelige workshop geven oven kunst maken, presenteren en exposeren met kinderen van groep 6 (8 tot 10 jaar). Deze lessen worden verzorgd door Cultuureducatie Zeeuws Vlaanderen

Vandaag mochten de kindjes hun eigen knuffel gaan portretteren. Die hadden ze speciaal hiervoor meegebracht naar school. Er zijn wat foto’s van gemaakt maar die heb ik (nog) niet. Zodra die beschikbaar zijn zal ik ze laten zien. Het werd een hele verscheidenheid aan soorten knuffelbeesten. Van beren tot een zeehond en van konijnen tot vreemdsoortige knuffels.

Ballunatics 8 100 x 160 cm. Oliverf op linnen. €7500,-

Het originele schilderij (Ballunatics 8) hangt bij Galerie Sille te Oudewater.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *