In de etalage bij Via Mioni

Wie door het Ginneken (Breda) loopt komt vanzelf langs de etalage van Via Mioni en dan dus ook langs mijn recent gemaakte schilderijcombinatie ‘Kapotaal’. Het portretje van Vincent van Gogh en diens geroeste revolver. Zie ‘Waar te koop‘.

Daar is dit werk geheel op zijn plaats tussen al het museale antiek en dito kunst. Zoals iedereen wel weet heb ik iets met klassieken en een museale omgeving. Dit werk, ‘Kapotaal’, hoort daar helemaal bij.

En binnen is natuurlijk veel meer te zien dan alleen in de etalage. Een wereld vol klassieke verrassingen, weelde van weleer en heel veel bijzonder mooie en begerenswaardige zaken die absoluut een gevaar voor je portemonnee vormen. U bent gewaarschuwd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *