Rafaël Gorsen overleden

Vandaag bereikte mij het verschrikkelijke bericht dat Rafaël Gorsen afgelopen Zaterdag is overleden. Hij is een collega die ik zeer bewonderde. Echt heel goed heb ik hem niet gekend, maar ik heb wel een aantal zeer inspirerende ontmoetingen en gesprekken met hem gehad bij Art Gallery Pot te Axel waar ik samen met hem mocht exposeren.

3 thoughts on “Rafaël Gorsen overleden

  1. Raf was een échte intieme vriend, groot MENS en bezeten kunstenaar. Heb hem ettelijke keren ingeleid op vernissages, gaf een lezing, schreef over hem in Standaard-Nieuwsblad. Wisselden ook enkele van onze eigen kunstwerken uit. Veel te vroeg gestorven. Zat nog vol plannen en magische inspiratie. Symbolisch: hij werd begraven met zijn schilderschort. “A man for all seasons”. Groot verlies. Groot verdriet. (Herman. Vanclooster.)

  2. Helaas van uitstel komt afstel, ik zou hem nog eens gaan bezoeken de innemende vriend en Kunstenaar Rafael. Hij was steeds bereid tot een klapke over Kunst en het leven!!! Het gaat je goed mijn vriend, nog steeds in mijn hart, Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *